jueves, 4 de diciembre de 2014

La PDI

La PDI o també anomenada pissarra digital interactiva és un sistema tecnològic que permet projectar de manera interactiva continguts digitals. 

És una eina molt bona ja que com que es pot interectuar directament sobre ella, els nens poden ser capaços de realitzar les activitats allà i per tant això fa que la classe sigui més dinàmica. 

Com a futura mestra, utilitzaria aquest recurs didàctic per a moltes coses com per exemple, treballar la lectoescriptura o treballar matemàtiques a través de jocs interactius. Crec que és important utilitzar-la ja que com he dit abans, permet que les classes siguin més dinàmiques i els nens aprenguin fent (flipped clasroom) que és com s'aprèn millor. Però també, crec que és important que tots els docents estiguin preparats i formats per poder utilitzar aquest recurs de manera adequada i fent servir tot l'àmpli ventall que permet. 

Per treballar aquest concepte, amb petits grups vem costumitzar un material per a la PDI. El que vem fer és anar a la biblioteca de materials per a PDI de xtec (Alexandria) i agafar un Notebook per a pissarres Smart, que és el programa que hi ha a la facultat, per després crear noves diapositives i modificar les que ja estaven fetes.El nostre grup va decidir centrar-se en la música i en particular els instruments d'una orquestra. 

Crec que va ser una activitat molt profitosa ja que vem aprendre millor com anava el Notebook i l'ús de la PDI creant-ne nosaltres un o més conegut en anglès com el Learning by doing. 




No hay comentarios:

Publicar un comentario