miércoles, 10 de diciembre de 2014

Aprenentatge compartit







En l'aprenentatge compartit, el que es promou és que l'aprenentatge es faci amb més d'una persona i per tant col·laborativament. Es tracta que entre les persones que formen el grup es creii un millor resultat ja que junts es pot trobar més informació i fer-ne una evaluació d'aquesta millor. 

Crec que l'aprenentatge compartit és un bon mètode de treball ja que des de la meva experiència fent treballs amb la resta d'assignatures de la universitat, quan es treballa en equip els resultats són millors ja que hi ha més criteri a la hora de decidir el que s'inclou, hi ha més varietat d'informació ja que es miren més fonts d'informació i també hi ha més varietat d'idees ja que a través del brainstorming com més persones pensin millors idees surten. 

Com a futura docent, crec que és molt important inculcar el treball en equip als infants ja que com he dit abans, els resultats obtinguts són millors i a més cada cop al món laboral es potencia més aquest mètode de treball i si es treballa des de ben petits millor. 

Com podeu veure, hi ha una imatge incrustada on es veu un núvol de tags fet a través de Tagxedo (una aplicació que permet fer núvols de tags) on surten tots els conceptes treballats a GITIC. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario