martes, 14 de octubre de 2014

La competència digital


Avui hem treballat la competència digital a classe. L'hem treballat intentat crear entre tots una definició sobre el que és. 
Després d'informar-nos, indagar i construir la definició, hem après que la competència digital consisteix en transformar la informació que hi ha a la xarxa en coneixement. Aquesta competència va lligada a les altres competències com són per exemple la competència comunicativa o matemàtica ja que ajuda a desenvolupar-les. 

Un bon mestre ha de tenir una bona competència digital ja que ha de saber triar la informació que hi ha a la xarxa per després poder-ho explicar bé als alumnes. A més, ha de guiar bé als alumnes perquè en un futur ells també puguin anar desenvolupant aquesta competència. També la competència digital ha de ser important en un mestre perquè avui en dia les aules de les escoles estan repletes de noves tecnologies i els mestres han de tenir nocions del seu bon ús. 


Per tal de plasmar el que hem après i el que creiem que és la competència digital, hem creat un vídeo amb l'eina Animoto que permet crear videos a través de fotos i videos. A més també hem fet servir l'eina VideoNot que permet anar prenent apunts mentre veus un vídeo i que aquests estiguin linkats amb el moment del vídeo en el que aparegui la informació. 

A continuació podeu veure el vídeo que hem creat sobre la competència digital: 



No hay comentarios:

Publicar un comentario